Θέλω να μάθω τις τιμές

τιμές

Τιμές

Αναμφίβολα, όλοι είστε εξοικειωμένοι με την υποδοχή νέων πιθανών πελατών στην επιχείρησή σας. Εάν αναλογιστείτε, ποιες είναι οι ερωτήσεις τους, θα δείτε, ότι οι πιο συνηθισμένες,  είναι οι παρακάτω:

  • Θέλω να μάθω τις τιμές σας ?
  • Θα ήθελα να έχω το πρόγραμμα των ομαδικών σας ?
  • Μπορώ να δω τον χώρο σας ?
  • Οι γυμναστές σας είναι πτυχιούχοι ?
  • κτλ.

Όλα τα παραπάνω, σίγουρα είναι καθημερινός πονοκέφαλος, για κάθε επιχείρησηFitness, , με κυρίαρχη την πρώτη, που αναφέρεται στις τιμές.

Διότι κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με αυτήν την ερώτηση, σας δημιουργούνται ποικίλα συναισθήματα και σκέψεις, όπως :

  1. Όταν ακούσουν τις τιμές θα φύγουν….
  2. Σίγουρα κάνουν έρευνα αγοράς και κάποιο άλλο γυμναστήριο, σήμερα έχει προσφορές…..
  3. Μήπως πρώτα πρέπει να τον ξεναγήσω στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου….και μετά να αναφέρω τις τιμές ?
  4. κτλ.

Ένα είναι σίγουρο.

Κάθε φορά που δεχόμαστε μια ερώτηση και δεν απαντάμε, εκνευρίζουμε τον συνομιλητή μας ή στην καλύτερη περίπτωση του δημιουργούμε ανησυχία και καχυποψία!

Όλες οι παραπάνω ερωτήσεις από την πλευρά των πελατών, έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, ο οποίος είναι να ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ σας, γιατί νιώθουν και αυτοί εξίσου αμήχανα.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απαντήσετε ξεκάθαρα οποιαδήποτε ερώτηση, αφού τον έχετε κάνει να νιώσει ευπρόσδεκτος, με το χαμόγελό σας, με ένα αυθεντικό κομπλιμέντο, με την ευγένειά σας… Επίσης, αφού έχετε φροντίσει να ξεκινήσετε μια συζήτηση, που θα αποσκοπεί στην γνωριμία σας και στο «να σπάσει ο πάγος».

Έπειτα, φροντίστε να μάθετε τις ανάγκες του και να του δώσετε λύσεις στα «προβλήματά» του.

Μετά από τα παραπάνω, αναπόφευκτα θα φτάσετε και στην παρουσίαση των τιμών σας, οι οποίες πλέον θα δημιουργήσουν σίγουρα διαφορετικές σκέψεις στον πελάτη σε αντίθεση με αυτές που έκανε με την είσοδό του. Τώρα απλά θα σταθμίσει εάν η ποιότητα που του προσφέρετε αξίζει το ποσό που του ζητάτε!

Καλή επιτυχία σε κάθε συνάντησή σας για πώληση!

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για εκπαιδεύσεις στις πωλήσεις, παραμένουμε πάντα στην διάθεσή σας!

November 2019
M T W T F S S
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Related Posts